Menu

To ProSMS.gr και το Κυνηγι του Χαμενου Θησαυρου

Το ProSMS.gr με χαρά ανακοινώνει τη συνεργασία, με τη μορφή χορηγίας SMS μηνυμάτων, με την οργανωτική επιτροπή του θεσμού "Κυνήγι του Χαμένου Θησαυρού" του Δήμου Μοσχάτου.

Το Κυνήγι του Χαμένου Θυσαυρού Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου είναι ένα παιχνίδι για την νεολαία το οποίο πραγματοποιείται κάθε χρόνο, τα τελευταία 25 έτη, στο πλαίσιο των καρναβαλικών εκδηλώσεων του Δήμου. Το παιχνίδι διοργανώνει εθελοντικά μια επιτροπή από νέους και νέες, υπό την αιγίδα του Δήμου.

Το 8ο Κυνήγι του Χαμένου Θυσαυρού ξεκίνησε στις 31 Ιανουαρίου και θα ολοκληρωθεί στις 15 Φεβρουαρίου. Περισσότερες από 30 ομάδες συμμετέχουν φέτος! Κατά τη διάρκεια των δύο εβδομάδων, οι συμμετέχοντες καλούνται να περάσουν από διάφορες δοκιμασίες και να συμμετέχουν σε εκδηλώσεις όπως είναι η επίλυση γρίφων, τα  extreme sports, οι ραδιοφωνικές ερωτήσεις, διαγωνισμοί τραγοuδιών κ.α.

Στόχος του "Κυνήγι του Χαμένου Θησαυρού" δεν είναι μόνο η διασκέδαση, αλλά και άλλες δράσεις για τις οποίες μπορείτε να ενημερωθείτε εδώ.

Η οργανωτική επιτροπή του 8ου ΚΧΘ χρησιμοποιεί το  ProSMS.gr για να επικοινωνεί και να συντονίζει τις ομάδες! Μέσω της υπηρεσίας ProSMS.gr και της Android  εφαρμογής της, η επιτροπή μπορεί άμεσα να επικοινωνεί στέλνοντας μαζικά ή απλά SMS, ακόμα και από κινητό τηλέφωνο, τόσο με τους αρχηγούς των ομάδων όσο και με τα μέλη της κάθε ομάδας.

Η ομάδα του ProSMS.gr εύχεται καλή διασκέδαση σε όλους τους συμμετέχοντες και καλές απόκριες σε όλους!

επιστροφή στην κορυφή