Menu

Μια ομορφη Ι.Δ.Ε.Α. συναντα το ProSMS.gr

Μέρες γιορτών και η ομάδα του ProSMS.gr με χαρά ανακοινώνει την νέα της συνεργασία, με τη μορφή χορηγίας SMS, με το μη κερδοσκοπικό σωματείο Ι.Δ.Ε.Α.

Η Ι.Δ.Ε.Α είναι εθελοντικό, μη κυβερνητικό, μη κερδοσκοπικό σωματείο που υλοποιεί μια σειρά κοινωφελών δράσεων. Οι πιο τακτικές δράσεις της Ι.Δ.Ε.Α. είναι "Φαγητό για όλους by night" και "Φαγητό door to door. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε εδώ

Όπως αναφέρει ο ιδρυτής της, κος Τζάνος Θεοδόσης, " Η Ι.Δ.Ε.Α. ανήκει σε όλους όσους θέλουν να προσφέρουν στην κοινωνία με χειροπιαστή διαφάνεια! Επίσης, η Ι.Δ.Ε.Α δίνει τη δυνατότητα σε οποιονδήποτε θέλει να υλοποιήσει μια κοινωφελούς χαρακτήρα δράση να το κάνει με τη βοήθεια της Ι.Δ.Ε.Α.!"

Με τη στήριξη της υπηρεσίας ProSMS.gr, το ιδανικό μέσο για συντονισμό και ενημέρωση μεγάλων ομάδων, η Ι.Δ.Ε.Α. μπορεί να στέλνει άμεσα ενημερώσεις μέσω SMS σε μέλη και ομάδες εθελοντών για επόμενες δράσεις, σημεία και ώρες συνάντησης, έκτακτες αλλαγές προγράμματος, αλλά και να επικοινωνεί άμεσα και προσωποποιημένα με τους ανθρώπους που στηρίζει!

Χαιρόμαστε ιδιαίτερα να στηρίζουμε τέτοιες δράσεις που δίνουν μαθήματα ανθρωπιάς και αλληλεγγυης κατά τη διάρκεια όλου του χρόνου.

Όλη η ομάδα του ProSMS.gr εύχεται καλή συνέχεια και καλή δύναμη στις δράσεις της Ι.Δ.Ε.Α.!

επιστροφή στην κορυφή