Menu

Το ProSMS.gr φέρνει την νέα υπηρεσία Viber Messages!!

Tο ProSMS.gr και η Cytech επισκέπτονται κάθε χρόνο τις μεγαλύτερες εκθέσεις τεχνολογίας στον κόσμο και παρακολουθούν τις νέες τάσεις της Mobile τεχνολογίας και πιο συγκεκριμένα του Messaging.

Η νέα τάση στο messaging φέτος ακούει στο όνομα Viber Messages και το ProSMS.gr σας παρουσιάζει την νέα αυτή υπηρεσία.

Το Viber είναι πλατφόρμα ΙΜ (instant messaging) για την επικοινωνία μεταξύ των χρηστών και μάλιστα με πολύ μεγάλη απήχηση στους Έλληνες χρήστες. Πλέον η πλατφόρμα αυτή δίνει την δυνατότητα και σε εταιρείες να επικοινωνούν με τους χρήστες τους μέσω Viber Messages!

 

Πλούσιο περιεχόμενο με χαμηλό κόστος!!

Η υπηρεσία Viber Messages σας δίνει την δυνατότητα να πάτε την επικοινωνία σας στο επόμενο επίπεδο αφού μπορείτε να αποστέλλετε στους χρήστες εμπλουτισμενο περιεχόμενο σε χαμηλή τιμή. Συγκεκριμένα:

  • Κέιμενο μέχρι 1.000 χαρακτήρες, Ελληνικούς ή/και Λατινικούς
  • Επιλογή ονόματος αποστολέα μέχρι 20 Λατινικούς χαρακτήρες
  • Αποστολή εικόνας που συνοδευει το κείμενο
  • Αποστολή κουμπιού κάτω από την εικόνα που οδηγεί σε ιστοσελίδα της επιλογής σας, εφόσον επιθυμείτε
  • Αναλυτικά στατιστικά
  • Μετά την καμπάνια δείτε πόσοι χρήστες πραγματικά διάβασαν το μήνυμα σας
 

Επικοινωνήστε τώρα με την ομάδα του ProSMS.gr για να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για τις δυνατότητες της υπηρεσίας, την διαδικασία ενεργοποίησης της και πως μπορείς να την χρησιμοποιήσετε!!

 

Email επικοινωνίας: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2810-314127
επιστροφή στην κορυφή