Menu

Ετοιμαστείτε για τα Χριστούγεννα με SMS Marketing

Τα Χριστούγεννα είναι τόσο κοντά ... έχετε μπει στο πνεύμα; Το ProSMS.gr μοιράζεται μαζί σας ιδέες, για να αξιοποιήσετε το SMS για την αύξηση των πωλήσεων και την διευκόλυνση της επικοινωνίας την εποχή των εορτών.

 Εορταστικό ωράριο λειτουργίας

Ποιό είναι φέτος το εορταστικό σας ωράριο; Βεβαιωθείτε, ότι οι πελάτες σας, οι προμηθευτές σας, αλλά και οι φίλοι σας είναι ενήμεροι για το πρόγραμμα, που θα ακολουθήσετε κατά την γιορτινή περίοδο...με ένα μαζικό μήνυμα είναι πολύ εύκολο!

Επισκεψιμότητα στην ιστοσελίδα σας

Όλο και περισσότεροι αγοράζουν τα δώρα τους μέσω διαδικτύου. Γιατί να μην αυξήσετε την κίνηση στο website σας απλά συμπεριλαμβάνοντας ένα URL στο SMS σας;

Εορταστικές αγορές

Έχετε κατάστημα λιανικής; Στείλτε μαζικά μηνύματα τις μέρες και ώρες αιχμής, π.χ. Σάββατο πρωί, ώστε να αυξήσετε τις πιθανότητες οι πελάτες σας να περάσουν από το κατάστημα σας, καθώς κάνουν τα γιορτινά τους ψώνια.

Προσφορές της τελευταίας στιγμής

Πλησιάζει η νέα χρονιά και θέλετε να εξαντλήσετε τα αποθέματα σας; Χρειάζεστε μόνο λίγα λεπτά, για να οργανώσετε μια καμπάνια SMS και να διαδώσετε τις προσφορές της “τελευταίας στιγμής”!

Προσκλήσεις σε εκδηλώσεις

Στείλατε προσκλήσεις για το ρεβεγιόν και τις εορταστικές σας εκδηλώσεις; Στείλτε ανακοινώσεις και υπενθυμίσεις, για να εξασφαλίσετε υψηλές συμμετοχές!

Ευχές για τη νέα χρονιά

Και φυσικά, τι πιο σημαντικό από το να στείλουμε ευχές; Φέτος με SMS, που μπορούν να έχουν έως και 1.071 χαρακτήρες, μπορείτε να στείλετε ακόμα περισσότερες ευχές σε φίλους και συνεργάτες!!!

x-mas prosms

επιστροφή στην κορυφή