Menu

10 tips για αποδοτικό SMS Marketing

Ο Οκτώβρης και οι πρώτες βροχές ήρθαν και το ProSMS.gr συγκέντρωσε και μοιράζεται μαζί σας τα μυστικά για επιτυχημένη επικοινωνία μέσω SMS:

1. Συμπεριλάβετε πάντα call to action: Είναι πολύ σημαντικό το μήνυμα σας ένα είναι ξεκάθαρο και να προτρέπει τον παραλήπτη προς μια ενέργεια π.χ. καλέστε μας. Να θυμάστε πως τα κινητά τηλέφωνα δίνουν πλέον πολλές δυνατότητες, π.χ. επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας!

2. Διαλέξτε την κατάλληλη ώρα αποστολής: Το μήνυμά σας θα φτάσει στην πιο προσωπική συσκευή του παραλήπτη γι' αυτό δώστε μεγάλη προσοχή στην ώρα της αποστολής. Η δυνατότητα προγραμματισμού των SMS της υπηρεσίας μας μπορεί να σας βοηθήσει σε αυτό!

3. Να θυμάστε την αρχή της απλότητας: Το SMS περιέχει μόλις 160 χαρακτήρες γι' αυτό πρέπει να είναι σύντομο και περιεκτικό! Αν θέλετε να γράψετε μεγαλύτερο κείμενο με το ProSMS.gr μπορείτε!

4. Αποφύγετε τις επαναλήψεις: Το ProSMS.gr σας προστατεύει από το να στέλνετε το ίδιο μήνυμα στον ίδιο παραλήπτη πολλές φορές. Εσείς φροντίστε να ανανεώνετε το περιεχόμενο των μηνυμάτων σας!

5. Αφαιρέστε τα ανενεργά κινητά: Με το ProSMS.gr μπορείτε να στέλνετε SMS μόνο σε ενεργά κινητά τηλέφωνα ώστε η βάση επαφών σας να είναι πάντα επικαιροποιημένη και να μην σπαταλάτε άδικα χρήματα!

6. Δώστε έμφαση στον παραλήπτη: Ξεκινήστε το μήνυμα σας με το όνομα του παραλήπτη και συμπεριλάβετε όσα άλλα προσωπικά στοιχεία θέλετε (αρ. παραγγελίας, προσωπικός κωδικός κπλ) ώστε το μήνυμα σας να είναι πιο σχετικό και πιο δυνατό!

7. Προσθέστε νέες επαφές: Φροντίστε να κρατάτε τα στοιχεία επικοινωνίας κάθε νέου πελάτη ώστε να λάβει το επόμενό σας μήνυμα και να στοχεύετε σε ευρύτερο πελατολόγιο!

8. Μην ξεχνάτε τις απεγγραφές: Δείξτε σεβασμό αν κάποιος ζητήσει να μην λαμβάνει SMS από σας. Με την Blacklist του ProSMS.gr αυτό γινεται εύκολα και με ασφάλεια!

9. Δημιουργήστε διαφορετικές ομάδες επαφών: Αφιερώστε χρόνο ώστε να δημιουργήσετε ομάδες επαφών με κοινά χαρακτηριστικά (π.χ. φύλλο, ηλικία, ειδικότητα) ώστε τα μηνύματα σας να ειναι πιο στοχευμένα!

10. Κάντε ανασκόπηση: Καταγράψτε και μελετήσετε τα αποτελέσματα της κάθε SMS marketing  ενέργειας σας ώστε να διαπιστώσετε τι λειτουργεί καλύτερα στην περίπτωση σας π.χ. ποια ώρα / μέρα είναι πιο αποτελεσματική για τις αποστολές σας!

Κάντε κλίκ για εγγραφή ή για να συνδεθείτε:

prosms dispatch

... και ετοιμάστε την SMS καμπάνια σας ή επικοινωνήστε μαζί μας για να τη σχεδιάσουμε μαζί!

επιστροφή στην κορυφή